Clubavond 16 oktober & mini beurs De Ronde Bleek

Clubavond

Maandag 16 Oktober is er weer clubavond. Het thema is knopen testen. Iedereen gaat 3 dezelfde knopen testen, in verschillende lijndikten.
Voor de liefhebbers wordt er ook gebonden met als thema vleugels. Jan Wijnstok zal dit onderwerp verzorgen.

Casting

We willen graag een paar zondagochtenden het casten gaan verzorgen. Daarom willen we graag weten hoeveel man er interesse heeft.
Laat dit even weten via ejdetz@home.nl

Opendag en een Mini beurs

In samenwerking met De Ronde Bleek organiseert de Kempische Vliegvisclub een Opendag en een Mini beurs op zaterdag 4 november vanaf 13:00u tot 17:00u te Sterksel. De Opendag met o.a. wat zijn de goede vliegen, hoe dient er gevist te worden en een rondleiding. De gidsen van DRB zijn aanwezig om U wegwijs te maken in de facetten van het vliegvissen op DRB.
De achtergrond van deze Mini beurs is dat er in het zuiden van ons land nagenoeg geen gespecialiseerde vliegviswinkels meer aanwezig zijn. Het kopen van vliegvis benodigdheden wordt daarmee steeds moeilijker. Met name het in de hand kunnen houden, en zelf de kwaliteit ervaren van materiaal is eigenlijk niet meer mogelijk. Om deze reden hebben we als bestuur van de Kempische Vliegvisclub de webshop A&M fishing tackle en Flyfishing Dutchman uitgenodigd om op 4 november een productmiddag te verzorgen bij de Ronde Bleek in Sterksel.
John , Jan  en Evert-Jan