Klinkhamers binden

Klinkhamers binden

Beste clubleden,

Maandagavond 15 Oktober gaan we klinkhamers binden. Dit zal gebeuren onder leiding van Luud.
Luud bindt zijn klinkhamers heel secuur en zal dit op de avond met jullie delen.

De Klinkhamer is een heel effectieve vlieg, hij is niet alleen geschikt voor de forel en vlagzalm, maar een voorn of winde laat zich ook verleiden met deze vlieg.

Wat moet je meenemen: buiten je bindgereedschap, een klinkhamer haak of anders voldoet een shrimp haak ook.  de haakmaat mag jezelf bepalen maar op een maat 12 of 14 is de vlieg goed te binden.

De rest van het bindmateriaal is voorhanden of heeft Luud bij zich.

Het casten op de maandagavonden is komen te vervallen, het is tegenwoordig te vroeg donker.

Verder verwijzen we jullie naar de website over de minibeurs op de ronde bleek georganiseerd door de kempische vliegvissers op 9 November.

we heten jullie vanaf 20.00 uur weer van harte welkom.

John en Evert-Jan

 

Open Dag Ronde Bleek

Beste vliegvisser,

In samenwerking met De Ronde Bleek (DRB, www.derondebleek.nl) organiseert de Kempische Vliegvisclub (KVVC, www.kvvc.nl)) een opendag en Minibeurs. Vanaf 10:00u begint de DRB opendag met als onderwerpen: wat zijn de goede vliegen, hoe dient er gevist te worden en een rondleiding. De gidsen van DRB zijn aanwezig om u wegwijs te maken in de facetten van het vliegvissen op DRB.

Vanaf 12:00u tot 17:00u is er een minibeurs met A&M fishing tackle (www.amfishingtackle.nl) en Flyfishingdutchman (www.flyfishingdutchman.nl). Het kopen van vliegvis benodigdheden wordt vergemakkelijkt als je zelf de kwaliteit kunt beoordelen / ervaren van het materiaal. Dat geldt ook voor het uitproberen van oa. hengels, reels en vliegenlijnen.
Tevens is er verkoop van tweedehands vliegvisspullen. Ook u kunt uw tweedehands vliegvisspullen aanmelden tussen 12:00u-13:00u voor verkoop. Hierbij nodigen wij u uit vanaf 10:00u voor de DRB opendag en aansluitend de KVVC Minibeurs (12:00u-17:00u).

 

   

 

Datum : zaterdag 9 november 2019
Locatie : De Ronde Bleek
Adres : Ronde Bleek 2a,  6029 PE Sterksel.
Adres invoeren in navigatie : Ronde Bleek 4, Sterksel
Tijd : 10:00u – 17:00u (12:00u – 17:00u Mini beurs)
Entree en parkeren: : Gratis
Vragen : info@kvvc.nl

 

Wij hopen u op zaterdag 9 november bij De Ronde Bleek te kunnen begroeten,

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Kempische Vliegvisclub

 

 

Leave a Comment