Nieuwe website online!

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover! De nieuwe website van de Afdeling Vliegvissen van de Ruischvoorn is live. En we zijn er trots op!
Deze nieuwe website is een nieuw portaal wat voor iedereen en door iedereen gemaakt wordt. Voor zowel de beginner, als gevorderde of misschien zelfs wel de professional!  Het is de bedoeling dat we allemaal samen deze website gaan dragen.
We zijn praktisch ingesteld en ontvangen ook graag input van al onze leden. We willen onze website actueel en interessant houden zodat je ook een reden hebt om deze vaker te bezoeken. Je vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over wet- en regelgeving, nieuwe materialen en vooral ook interessante vragen en opmerkingen in het forum. Zo kun je foto’s en video’s laten plaatsen en deze online ook te waarderen met sterren.
Wij nodigen je van harte uit onze website te bezoeken en kritisch te bekijken. Natuurlijk vernemen wij dan ook graag wat je ervan vindt en of je nog extra informatie toegevoegd wilt hebben.
Webmaster afd. Vliegvissen Ruischvoorn