Reservoir vissen

Reservoir vissen

Beste Vliegvissers,
Maandagavond 19 September hebben we weer clubavond. Het onderwerp van deze avond is het vissen op reservoirs. Dit is meestal niet de makkelijkste visserij, dus enige kennis opbouwen is zeker niet verkeerd. De uitleg sluit ook mooi aan bij  de 3 ronden die we gaan vissen op de verschillende reservoirs. Inmiddels hebben we al verschillende aanmeldingen maar er kunnen nog steeds deelnemers bij.

Wijziging clubavonden
Gezien het feit dat de clubavonden matig bezocht worden, is het niet meer mogelijk onze

vaste clubavond op maandagavond aan te houden. De vrijwilligers kunnen geen bardienst draaien voor een lage opkomst. Daarom verhuizen we vanaf 20 Oktober naar de donderdagavond. De avonden met een lezing worden wel op maandagavond gehouden.
Lezing 3 Oktober een mooie avond die Andre Miegies voor ons gaat verzorgen, mis dit niet!!

Wisseling bestuur
Dit seizoen is het laatste jaar, dat John en ik bestuursfuncties zullen vervullen. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzitter en penningmeester. Na ca 10 jaar is het tijd voor een nieuw bestuur. Na meer als 10 jaar is het ook gezond dat er wisseling plaats vindt.  Dus meld je aan, zodat we de taken goed over kunnen dragen.                                                                     Tot maandagavond 19 September.

John en Evert-Jan

 

 

 

 

 

Copyright © 2022 Vliegvissen Ruischvoorn, All rights reserved.
Ingeschreven ivm lidmaatschap

Contactgegevens:

Vliegvissen Ruischvoorn

Centaurusweg 140

Tilburg, Nb5015 TA

Netherlands

Add us to your address book

Wilt u uw gegevens aanpassen?
Uitschrijven nieuwsbrief

Leave a Comment